Nutrilight by Sofia Ståhl – Nutrilight Shop

Rödljusterapi ger en explosion av må bra-känslor

Dels av faktumet att det ger energi och näring rakt in i systemet, men också av vetskapen att jag visat mig själv omtanke - Sofia Ståhl

För mig handlar hälsa och välmående om att stärka relationen till sig själv

Att ta hand om sig med en omtänksam utgångspunkt. Jag tror på att ha en pågående dialog med sig själv och sina behov – och därmed hitta rutiner och verktyg man trivs med och vill upprepa över tid.

Helhetstänk och hållbarhet är två viktiga nycklar. Därför blir jag helt salig när jag hittar verktyg som ger både kraftfull näring, skapar ett naturligt utrymme för reflektion och tillfälle att bara existera – det är exakt vad rödljusterapi är – och ger – för mig! Det viktigaste: det ger så ofantligt mycket samtidigt som det är så enkelt att jag vill göra det dag efter dag året om.

Fördelar med rödljusterapi

Vi värderar bästa kvalitet på våra produkter och har handplockat både leverantörer och produktionsbolag från olika delar av Asien och Europa. Vi ser till att hela vårt bolag sköts i kvalité och garantera kunden ett samarbete med ett premiummärke.

Hy

- Hudföryngrande

- Ökad Kollagenproduktion

- Motverkar Rosea och Acne

Prestation

- Ökad Energi

- Förbättrad Sömn

- Ökat Mentalt Fokus

Läkande

- Smärtlindrande

- Påskyndar Läkning

- Lindrar Skador

The Red Panda

Min stund framför Red panda har blivit en självklar del av vardagen. Den där kvarten fyller på energinivåerna och ger utrymme för reflektion. Sedan jag började använda lampan dagligen märker jag att den ger mig en djupare sömn, ett helt nytt glow i ansiktet (!) och jag upplever mindre känsla av trötthet.

Jag sätter mig vid lampan som en avslutning på dagen. Ibland i tystnad, ibland med en guidad meditation och ibland med något roligt radioprogram. Efter en lång period av emotionella utmaningar som gröpt ur energin blir stunden framför lampan belönande. Både fysiskt, mentalt och emotionellt eftersom den också innebär ett aktivt val fyllt av omtanke.

Med oss handlar du säkert

Gratis Leverans

Nöjd kund-garanti

Betala med Klarna

Upptäck fler rödljuslampor

Välj bland våra populäraste produkter och börja din hälsoresa!