Blackline Series – Nutrilight Shop

Blackline

Blackline är en linje med rödljuspaneler som avger ljus som inte syns, men som verkar på djupet.

Blackline Series

Alla lampor som sitter i en Blackline-panel avger nära-infrarött ljus (NIR) och det är den sorts ljus som når längst in i kroppen. Därför väljer kunder som t ex vill optimera organfunktion, muskelprestation, immunförsvar och hjärnans funktioner, eller uppnår smärtlindring i regel BlackSeries istället för traditionell rödljusterapi.

Fredrik Paulún om Blackline

Det enda som vanlig rödljusterapi gör bättre är att verka för skönhet och sårläkning, tack vare sin ytliga verkan, men eftersom NIR även når de cellerna på sin väg in i kroppen har Blackline en viss effekt även på det. Om man ska jämföra med bilar kan man beskriva vanlig rödljusterapi som en hybrid som kan lite av varje, och Blackline som en renodlad elbil som är specialiserad, och i detta avseende på att verka djupt in i kroppen.

5 fördelar med nära infrarött ljus

Kan ge snabbare återhämtning

Kan stärka immunförsvaret

Kan ge smärtlindrande effekter

Kan förbättra sömn

Kan ge fysisk prestationsökning

The Black Rhino

The Black Rhino är överlägsen i både storlek och effekt och är designad för att möta olika behov. Den är kraftfull nog att ge effekt i öppna offentliga miljöer, som i en lobby, hotellsalong eller väntrum, samtidigt som den är perfekt för hemmamiljön för den som vill få fulländad effekt av NIR-behandling.

The Wolf

The Wolf är en imponerande medelstor, bordspanel som sätter en ny standard för nära infraröd (NIR) ljusbehandling. Optimerad för att leverera fyra olika våglängder inom det närainfraröda spektrumet (810nm, 830nm, 850nm och 940nm), garanterar denna lampa en fullständig och optimal NIR-effekt för medelstora kroppsområden.

The Campfire

The Campfire är den perfekta panelen för att få en halvkroppsbehandling hemma utan att ta upp en allt för stor yta. Denna panel har 1500W nära infrarött ljus som ger en komplett behandling på endast 15min. Unna dig välbefinnande redan i hemmet.