Företag & Arbetsplatser

Nutrilight är stolta över att vara den främsta leverantören av rödljuspaneler för många svenska företag och arbetsgivare.

Marknadens mest efterfrågade rödljuslampor

Utforska vårt omfattande sortiment av marknadens mest efterfrågade rödljuslampor, perfekt anpassade för att optimera arbetsmiljön och höja produktiviteten.Våra produkter är kända för sina vetenskapliga hälsofördelar och innovativa teknologier, vilka erbjuder inte bara kvalitet utan även en möjlighet att skapa en hälsosam och trivsam arbetsplats. Upptäck varför företag över hela Sverige väljer Nutrilight för att skapa en balanserad och produktiv arbetsmiljö där välmående och framgång går hand i hand. Optimering av er arbetsplats börjar här med Nutrilight!

Nutrilight är ett svenskt grundat bolag sedan 2022

Vi värderar bästa kvalitet på våra produkter och har handplockat både leverantörer och produktionsbolag från olika delar av Asien och Europa. Vi ser till att hela vårt bolag sköts i kvalité och garantera kunden ett samarbete med ett premiummärke.

1 700 000

Visningar på sociala medier

#1

Visningar på sociala medier

632%

Ökad sökning på rödljusterapi sen lansering

Varför våra kunder älskar rödljusterapi

Se vad folk tycker om oss, alla våra recensioner är tagna från trustpilot!

”Efter fyra dagar hade min psoriasis på ena armbågen i princip försvunnit. Min energinivå är avsevärt förhöjd!”

- Ulla

"Fantastik produkt, som är värd varenda krona! Jag är så nöjd med min lampa och har använt den varje dag sen jag fick hem den. <3"

- Jenny

”Haft superfina resultat främst på ansikte/hud. En bra produkt som skapar mersmak varje gång den används.”

- Zandie

”Kanonbra lampa som gör mig pigg och får mer energi nu efter min knäoperation. Den ger mig smärtlindring då jag har värk i mitt knä och min hud blivit finare och slätare.”

- Charlotte

Få erbjudanden och exklusiva förmåner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få exklusiva rabatter, få VIP-inbjudningar till event och bli först att ta del av nya produktlanseringar och få mer kunskap om rödljusterapi

Genom att klicka på Registrera dig bekräftar du att du godkänner våra användarvillkor.
Tack så mycket, välkommen till vårt nyhetsbrev!