Nutrilight bundles och kit – Nutrilight Shop

Nutrilight Bundles

Köp mer, spara mer! Nedan finner du alla våra paket, "bundles" och kit - allt för att rödljusterapi ska bli så tillgängligt som möjligt för just dig i din vardag!

Resekit - Complete

Semester är inte en anledning till att skippa skönhet och hälsa. Missa aldrig en rödljusbehandling med vårt resekit complete! Dessa smidiga och lätta produkter är lätt att ta med sig i väskan runt i världen!

Resekit - Hälsa

Portabla rödljusprodukter för hälsan är dina ultimata förljeslagare på resan! Kombinera vår portabla hälsopanel The Robin med vår munpanel The Cherry och du är kittad för semestern. Dessutom får du med dig den givna boken att läsa i solstolen!

Resekit - Skönhet

Låt huden och skönheten få sin dos av omhändertagande på semestern med vårt givna skönhetskit. The Lynx ger bästa förutsättningen för att få din hud i ansiktet och dekolletage att skina på resan. The Cherry ger dig det hälsosamma leendet du vill glänsa med på semestern! Alla produkter är portabla bör ha en given plats i allas strandväska. Toppa dessutom sommarläsningen med sommarens bok "Ljusrevolutionen"!