Bundle - Complete – Nutrilight Shop

Resekit - Complete

Semester är inte en anledning att skippa hälsan. Missa aldrig en till rödljusbehandling med vårt resekit! Dessa smidiga och lätta produkter är lätt att ta med sig i väskan runt i världen!

The Robin

Denna mindre rödljuslampa är lätt och enkel att ta med sig. Det lilla extra med denna lampa är att den kombinerar rött och nära infrarött ljus för hud och cell-hälsa i en uppladdningsbar (!) rödljuslampa. Perfekt för en smidig punktbehandling är denna ett självklart val att ha med i resväskan!

The Lynx

Denna fantastiska LED-mask kombinerar 7 olika ljus för att främja hudhälsa för både ansikte och dekolletage. Välj mellan de olika ljusen för att behandla din hud just utifrån dina behov och egenskaper. Dessutom är det smidigt att den är uppladdningsbar, lätt och mjuk vilket gör att den är perfekt att ta med på alla sommarens äventyr. Visste du att rödljusterapi hjälper din hud att förbereda sig inför solen och återhämta sig efter solen? Därav ett givet val på sommaren!

The Cherry

Toppa upp ditt leende med The Cherry munpanel! Låt det röda och det blå ljuset guida din mun till bättre hälsa genom att främja ett friskt tandkött och minska uppkomsten eventuella inflammationer. Använd det röda eller det blå ljuset för sig eller kombinera ljusen för en ultimat behandling. Liten, smidig och uppladdningsbar gör att den enkelt kan följa med i strandväskan och göra nytta i solstolen!

Ljusrevolutionen

Låt sommarläsningen präglas av inspirationen från ljusets välgörande strålar! Sjunk ner i solstolen och upptäck vilken effekt ljuset kan ha på din hälsa. "Ljusrevolutionen" tar dig med på en fascinerande resa genom vetenskapen och magin bakom ljusets påverkan på våra liv.

Lär dig hur rätt mängd och typ av ljus kan förbättra din sömn, stärka ditt immunsystem och höja ditt humör. Upptäck de senaste forskningsrönen om ljusterapi och få praktiska råd om hur du kan integrera mer naturligt ljus i din vardag.

Låt "Ljusrevolutionen" inspirera dig att omfamna ljusets kraft och uppleva dess positiva effekter på din hälsa och ditt välmående.